joi, 20 decembrie 2012 | By: ioana97

In curand: Circul noptii


Urmărind periplul aventuros al unui circ fermecat, la sfârşitul secolului al XIX-lea, romanul de debut al talentatei tinere scriitoare Erin Morgenstern este o magică poveste de dragoste pentru cititorii de toate vârstele.
Circul soseşte pe neaşteptate. Nu îl precede niciun anunţ, nu îl vesteşte niciun afiş. Se iveşte subit, de nicăieri. Te pomeneşti cu el în faţa ochilor, când ieri nici vorbă nu era de el.
Sub cupola corturilor nocturne, în dungi albe şi negre, te aşteaptă însă o experienţă cu totul unică, o sărbătoare a simţurilor – poţi să te pierzi într-un labirint de nori, să rătăceşti prin meandrele unei grădini luxuriante construite din gheaţă, să priveşti uimit la contorsionista tatuată care se strecoară într-o minusculă cutie de sticlă şi să te îmbeţi cu miresmele de caramel şi scorţişoară ce adie ameţitor prin aer.
Acesta este Le Cirque des Rêves! Bine aţi venit!
Însă, în spatele norilor de fum şi al oglinzilor, se derulează o competiţie crâncenă – un duel între doi tineri magicieni, Celia şi Marco – antrenaţi încă din copilărie să concureze într-un “joc” implacabil de către maeştrii lor misterioşi. Necunoscută celor doi, aceasta este însă o confruntare din care doar unul dintre ei va reuşi să iasă învingător, iar circul este scena pe care se desfăşoară o bătălie cumplită a imaginaţiei şi voinţei.
Dar când o dragoste profundă, pasionată şi magică se înfiripă între cei doi protagonişti, bătrânii lor maeştri trebuie să intervină, iar consecinţe vor fi periculoase pentru toţi cei implicaţi.
O poveste seducătoare, plină de aventură, magie şi poezie.

7 comentarii:

Unknown spunea...

da abia astept sa o cumpar de la leda =))

Unknown spunea...

Cartea asta chiar pare interesanta si coperta desi se putea pune alta ,Mi-as dori sa o citesc , abea astept sa apara

Unknown spunea...

coperta din cate stiu eu nu s-a ales inca

Ralu spunea...

Sună captivant și misterios, descrierea m-a cucerit instant!
Abia aștept să o citesc.

Unknown spunea...

eu sunt curioasa cum o sa fie coperta. abia astept

Unknown spunea...

Alta mult mai proasta decat originalul banuiesc:))

Unknown spunea...

Cartea este un must have

Trimiteți un comentariu