marți, 5 iulie 2011 | By: ioana97

Precomanda Puterea (Cercul secret 3) de L.J.Smith


Cassie isi descopera puterea si trebuie sa-si dovedeasca loialitatea

Dupa intamplarile captivante prin care trece in primele doua carti, Cassie ajunge sa fie membra deplina a celui mai interesant club posibil. Ea intelege ca puterea are un pret-si este unul mai mare decat si-ar fi imaginat.
Aflata la mijloc, intre dorintele diferite ale celor doua conducatoare ale Cercului Secret, Cassie trebuie sa-si continue lupta. De asemenea, ea are de ales intre a-si folosi puterile supranaturale ca sa le salveze viata celor din jurul ei si a-si concentra energia ca sa-l pastreze pentru ea pe Adam, lucru care ar duce la dezmembrarea Cercului Secret.
Va fi suficient de curajoasa ca sa abata pericolele ce planeaza asupra sabatului? Sau va cadea si ea prada intunericului?

Urmareste ultimelel aventuri ale lui Cassie in New Salem si afla care este deznodamantul intamplarilor palpitante prin care trec membrii Cercului Secret.

Se pare ca ne putem bucura si de ultimul volum al seriei Cercul secret si inca destul de repede. Cel mai mult imi place coperta :x. In opinia mea, cea mai frumoasa de pana acum.
Nu ezitati sa precomandati cartea de aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu