marți, 5 iulie 2011 | By: ioana97

Immortal Beloved by Cate Tiernan

Nastasya si-a petrecut ultimul secol ca o rasfatata fata drogata iubitoare de petreceri. Ea simte nimic si nu ii pasa de ceilalti. Dar cand ea descopera pe prietenul ei cel mai bun, un Dark Immortal, torturand un om, realizeaza ca ceva se va schimba. Ea cauta refugiu la o clinica de dezintoxicare pentru nemuritoari capriciosi, unde il intalneste pe superbul, incontestabil de sexy, Reyn care pare inexplicabil, legat de trecutul ei.
Nastasya incepe in sfarsit sa trateze cu viata, si chiar se simte in siguranta-pana in noaptea in care invata ca cineva ii vrea moartea.
Cate Tiernan, autorul popularei serii Sweep, se intoarce cu o poveste captivanta a unei lupti nesfarsite si o poveste de dragoste inexplicabila, prima carte intr-o fantastica trilogie uluitoare.

Suna interesant, nu? Cel putin pe mine una m-a captivat dupa cateva randuri. Sper ca si cartea sa fie cel putin la fel de buna ca descrierea ei. Daca nu, ar fi mare pacat.
Sper ca stiti ca nu am prezentat aceasta carte din intamplare, nu? Ei bine, daca nu stiti asta e... Atunci nu o sa
fiu eu persoana care va va spune ca Leda va aduce cartea si la noi. (*confetii, aplauze, daca vreti aduceti si tobe si trompete*)
Si uitati aici si coperta in varianta paperback:

1 comentarii:

Anonim spunea...

imi place cartea :X:X:X:X:X
abia astept sa o publuice leda ca sa o citesc :D

Trimiteți un comentariu