duminică, 5 iunie 2011 | By: ioana97

Wither by Lauren DeStefano


Wither by Lauren DeStefano

Ce-ar fi daca ai stii exact cand vei muri?

Multumita stiintei moderne, fiecare om a devenit o bomba cu ceas ticaitoare-barbatii traiesc doar pana la douazeci si cinzi de ani si femeile doar pana la douazeci de ani. In acest peisaj mohorat, fetele sunt rapite si fortate la mariaje poligame pentru a mentine populatia pe cale de disparitie.

Cand Rhine Elleryin varsta de saisprezece ani, este luata de ,,Culegatori'' pentru a deveni o mireasa, ea intra intr-o lume a bogatiei si a privilegiilor. In ciuda iubirii adevarate a sotului ei Linden si increderii subtile intre ea si sotiile-surorile ei, Rhine are un singur scop: sa scape-sa isi gaseasca fratele geaman si sa mearga acasa.

Dar Rhine are mai multe decat sa se confrunte cu pierderea libertatii ei. Excentricul tata al lui Linden este inclinat sa gaseasca un antidot la virusul genetic care este atat de aproape sa ii ia fiul, chiar daca asta inseamna sa colecteze cadavre pentru a-si testa experimentele. Cu ajutorul lui Gabriel, un servitor de care Rhine se simte tot mai distructiv atrasa, Rhine incearca sa devina libera, in timpul care i-a mai ramas.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu