duminică, 12 iunie 2011 | By: ioana97

Wings of the Wicked by Courtney Allison Moulton

Wings of the Wicked by Courtney Allison Moulton

Viata ca Preliator este mai grea decat si-a imaginat Ellie vreodata.
Sa tina in echilibru viata reala cu responsabilitatea de a fi o luptatoare a Raiului este o provocare pentru Ellie. Relatia ei cu Will a devenit importanta, chiar daca ei se asteapta unul pe altul. Si acum ca secretul a ceea ce este ea cu adevarat a iesit la iveala, Iadul are seceratori mai puternici. Crescut indraznet si mai vicios, demonicul o ameninta in lumina zilei si o vaneaza noaptea.
Ea a fost avertizata.
Cadan, un secerator demonic, vine la ea cu informatii despre noul plan al lui Bastian de a distruge sufletul lui Ellie si folosirea unei relicve antice ca sa trezeasca toate sufletele damnatilor si sa le dezlantuie asupra umanitatii. La fel cum lupta sa stea departe de planurile lui Bastian, dezvaluiri despre cei mai apropiati ei trezesc o parte intunecata din Ellie care ameninta sa distruga totul-inclusiv pe Ellie.
Ea va fi tradata.
Tradarea vine chiar de la cei pe care ea ii iubeste, si Ellie este intrerupta de moartea celor care au fost alaturi de ea in acest razboi Ceresc. Ea inca trebuie sa gaseasca o modalitate de a salva lumea, pe ea insesi si dragostea ei pentru Will. Daca ea esueaza, acolo va fi iadul sa plateasca...

Si se pare ca suntem putin mai aproape de continuarea volumului Angelfire(chiar daca nu avem decat o coperta si o descriere, mai bune decat nimic, totusi :) )

Editura: HarperCollins / Katherine Tegen Books
Data apritiei: 2012
Autor: Courtney Allison Moulton (blog)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu